Landsbond

De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België

Essent


ESSENT 

Marc Desmet : 0495/30 10 35


Slagers genieten extra van onze energie. Mag het bij u iets meer zijn, ook voor uw energie? Profiteer dan van ons ledenvoordeel bij essent.be! Scherpe tarieven en een fijne service: dat is waar de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België en essent.be elkaar in vinden. Samen fileren we de prijs voor gas en elektriciteit om u als bondslid een messcherp voordeeltarief aan te bieden. Kort gezegd: u krijgt méér voor minder geld.

Wat is uw voordeel? Als lid van de Landsbond krijgt uw beenhouwerij toegang tot het grootzakelijk tarief van essent.be. Dit tarief volgt de marktprijzen op de voet en is normaal enkel op aanvraag te verkrijgen.
Bovendien krijgt u dit tarief elke keer opnieuw. U hoeft dit niet aan te vragen, wij brengen dit automatisch in orde.

Wat krijgt u méér? Een klantendienst die altijd speciaal voor u klaarstaat. Een antwoord op al uw vragen i.v.m. facturatie? Hulp bij uw prijsvergelijking met andere leveranciers?
  • U belt 03 270 95 79 (op weekdagen tussen 9u en 17u)
  • of u mailt wanneer u maar wilt naar slagers@essent.be.
Nog geen klant bij essent.be? Doe dan nu uw voordeel! Bel 03 270 95 79 of mail naar slagers@essent.be. Vermeld uw lidmaatschap bij de Landsbond en we helpen u snel en eenvoudig op weg naar uw voordeliger energietarief.