
Nouveau !
Vacuümzouten van Beenham - Charcuterie - fase 1
EPPANYAKI SCHOTELS… Gezellig tafelen
TEPPANYAKI SCHOTEL samenstellen met 10 bereidingen
TEPPANYAKI - Saté met mager BRASVAR varkensvlees (bereiding 1)
TEPPANYAKI - ‘Entrecote’ burger (bereiding 2)
TEPPANYAKI - Biefstukje met lookboter (bereiding 3)
TEPPANYAKI - Kalfslapje met roze peperbolletjes (bereiding 4)
TEPPANYAKI - Gemarineerde lamskroon (bereiding 5)
TEPPANYAKI - Rundswokje (bereiding 6)
TEPPANYAKI - Gemarineerd ontbijtspek van het BRASVAR varken (bereiding 7)
TEPPANYAKI - Spiesje van kippenhaasje (bereiding 8)
TEPPANYAKI - Eitje met spek en gemalen kaas (bereiding 9)
TEPPANYAKI - Gemarineerde schampi (bereiding 10)
Paté de campagne à la bière - un pâté rustique à la touche locale
Boerenpaté met bier – inmaakbokaal - rustieke paté met een lokale toets
Boerenpaté met GIN – inmaakbokaal - rustieke paté met een pittige toets
Grillades d’été : recettes tendance
Cérémonie Lauréats des Concours d’Excellence Professionnelle 16-05-2022
Cédric Mortier uit Nevele is de 'Beste beenhouwer van België'
Interview met ‘De beste slager van België, Cédric Mortier uit Nevele
Meesterschapwedstrijd 2021 in beeld
Mooiste vleestoog - inspirerende ideeën
Gevulde kalfsrollade met lentegroentjes
Fijne charcuterie van lamsvlees… lekker, innovatief én gezond
Boerenfricandon van lamsvlees (type kookworst)
Droge worst van lamsvlees
Gekookte lamsbout
Gedroogde lamsbout met been
Vacuümgaren
Kalfsblanquette van de chef – vacuümgaren
Opgevulde parelhoenfilet – vacuümgaren
Bretoense vissoep – vacuümgaren
Vakwedstrijd 'EUROBEEF 2021
EUROBEEF 2021 - vakwedstrijd - MEAT EXPO Kortrijk
Demo 'GOURMETSCHOTEL’ Junior slagers MEAT EXPO 2021 – Kortrijk
Mini hamurgers - creativity in a box
Mini hamburger van varkensvlees (basisrecept)
Mini hamburgertjes van rundvlees (traditioneel recept)
Mini hamburgertjes van kippenvlees
Kookworst
Gerookte Parijse worst in natuurdarm
Basisdeeg kookworst met de cutter - twee-fasige methode
Champignonworst - bereidingstechniek
Jachtworst - bereidingstechniek
Lunchworst - bereidingstechniek
Parijse worst - bereidingstechniek
Zouterij
Whisky Beef met de trommelmethode
Coppa met de trommelmethode
Cobourg ham met de trommelmethode
Buikspek met de trommelmethode
Filet de Sax met de trommelmethode
BUIKSPEK - doseerzouten via het intrommelen
BUIKSPEK - Doseerzouten - vacuümverpakt
Doseerzoutmengeling – Rejo - rauwe zouterij
Droge worst & salami
SALAMI PUR PORC in een hip jasje
HONGAARSE SALAMI in een hip jasje
SAXE SALAMI
PASTRAMI SALAMI
POLDERSALAMI in natuurdarm
Droge worstjes op Siciliaanse wijze - met de molen
Salami
Droge worst - Boerenringworst
Leverbereidingen
Boerenpastei – Pâté de campagne - basisdeeg - Ambachtelijke methode met de vleesmolen
Smeerpastei – pâté à tartiner - basisdeeg - ALL-IN cuttermethode
Boerenpastei – Pâté de campagne - basisdeeg - Ambachtelijke methode met de vleesmolen
Smeerpastei – pâté à tartiner - basisdeeg - ALL-IN cuttermethode
Bloedbereidingen
Bloedworst - boudin de sang - boudin noir
Vers vlees en culinaire bereidingen
Spirellisalade met ham, vis, scampi en garnalen...Heerlijk als lunch of als bijgerecht bij de BBQ
Pasta cups KOUDE PASTASALADE MET SPIRELLI MAISON - Streetfood
WRAP BBQ - Streetfood - Lekkers uit het vuistje
TÖSTI MET GEROOSTERDE BEENHAM - Streetfood - Lekkers uit het vuistje
HAUTE DOGS - Streetfood - Lekkers uit het vuistje
JUICY BURGER - STREETFOOD - Lekkers uit het vuistje
IDÉES - VEGGIE BALLETJES IN TOMATENSAUS
VEGGIE GRILL BURGER
Supreme en bout van zwartpootkip gevuld met gevogeltegehakt, boschampignons en rozijnen
Met spek gebardeerde kalkoenfilet - veenbessen en rozijnen
Gevulde kalfsrollade met pistache noten, rozijnen en boschampignons
Thaise rode curry met kalkoenreepjes
Americain preparé - recepten
Préparésaus voor americain preparé
Mayonaise - bereiding - schotelcutter
Aperohapjes met varkensvlees
Tepanyaki - recept- en presentatie-ideeën
Gourmet - recept- en presentatie-ideeën
Varkentje aan het spit - Bruno Mylle, Bij 't Lekker Beest uit Overijse
Presa - Pluma Duroc d’Olives varken - Slagerij De Laet & Van Haver, Keurslager
Vakwedstrijd EUROBEEF
Idées Plat de viande - buffet froid - les concours Eurobeef, Junior Cup
les concours Eurobeef, Junior Cup et Concours d’Excellence
Vakwedstrijd - Sierschotel opbouw - ideeën - Eurobeef & Junior Cup
Vakwedstrijden ‘Eurobeef, Junior Cup & Meesterschapwedstrijd’ - praktische tips
Andere
WORSTEN IN NATUURDARM - Succes verzekerd - VDJ – Van der Jeugt Lokeren
SLACHTERIJ-SLAGERIJ VANDE WALLE - Kluisbergen
Culinaire kookdemonstratie met 3 jonge topchefs en hun favoriete stukje vlees!
SLACHTERIJ-SLAGERIJ VANDE WALLE - Kluisbergen
Slager Hendrik Dierendonck uit Koksijde op TV ÉÉN - WIJ ZIJN WEG
IFFA 2019 - Frankfurt am Main
IFFA Frankfurt 2016
Trots op onze steak-friet - topslager Hendrik Dierendonck
Nieuwe productiemethoden... Vet- én zoutreductie
Workshop 4 – zouterijwaren - Zout- en vetreductie - V.I.S.-project
Kookham - zout- en vetreductie - V.I.S.-project 4 (klik hier)
Buikspek - zout- en vetreductie - V.I.S.-project 4 (klik hier)
Bacon - zout- en vetreductie - V.I.S.-project 4 (klik hier)
Workshop 3 – droge worst / salami - Zout- en vetreductie - V.I.S.-project
Droge Worst - Gewolfd - zout- en vetreductie - V.I.S.-project 3 (klik hier)
Salami - Cuttermethode - zout- en vetreductie - V.I.S.-project 3 (klik hier)
Salami - Combinatiemethode wolf-cutter - zout- en vetreductie - V.I.S.-project 3 (klik hier)
Workshop 2 - kookworst - Zout- en vetreductie - V.I.S.-project
Kookworst met cutter - zout- en vetreductie - V.I.S.-project (klik hier)
Kookworst met wolf - zout- en vetreductie - V.I.S.-project (klik hier)
Kookworst met vleeskorrel - zout- en vetreductie - V.I.S.-project (klik hier)
Workshop 1: paté - Zout- en vetreductie - V.I.S.-project
Boerenpastei - zout- en vetreductie - V.I.S.-project (klik hier)
Smeerpastei - All-in-one - zout- en vetreductie - V.I.S.-project (klik hier)
Smeerpastei - 2 fase methode - zout- en vetreductie - V.I.S.-project (klik hier)
Educatieve versnijdingsfilm
Voorlichting - AFSA