Landsbond

De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België

RAPPORTS>>> (cliquer ici)

ALBUM PHOTO>>> (cliquer ici)

Met medewerking van:

 

MEAT EXPO 2023: met een sterke slagerscommunity inzetten op innovatie in ambacht en ondernemen

Meat Expo 2023 is in volle voorbereiding! Het ambacht, passie voor het vak en voor ondernemen, inspiratie en ontmoetingen met collega’s staan centraal op dit vakevent voor de slagerscommunity. De slagers vinden er alle informatie en ideeën om verder het verschil te blijven maken en om in te spelen op de wensen van de consument van vandaag en morgen.

Wat mag u in september op Meat Expo verwachten? Er wordt hard gewerkt aan het samenbrengen van een mooi exposantenaanbod met interessante, kwalitatieve spelers uit de branche. Daarin ligt de opdracht voor Meat Expo: een platform creëren waar slagers-traiteurs en hun medewerkers zich kunnen informeren, waar ze nieuwe producten en technologieën, nieuwe technieken en originele creaties van collega’s ontdekken. De meest in het oog springende nieuwigheden van exposanten worden met de Innovation Awards extra in de kijker gezet. Als vakman/-vrouw ontmoet u er vertrouwde en nieuwe leveranciers, met tijd voor een goed gesprek.

Meat Expo trekt in 2023 volop de kaart van actieve beleving op de beurs met focus op het ambacht, het vakmanschap en de slagersonderneming. Het programma richt zich naar de vakman/-vrouw van vandaag en die van morgen met onder meer de Special Eurobeef Vakwedstrijden en Special JuniorCup met live jurering op de beursvloer op zondag 24 september; u leest er alles over in het vakmagazine ‘De Belgische Beenhouwerij’, editie maart. Verder op het programma staan het Gouden Mes, de demo door de youngsters uit de slagerijscholen, demo’s, enz... Deze editie is Meat Expo tijdens de laatste beursdag bovendien toegankelijk voor wie onze mooie branche wil ontdekken om er als slager of als winkelpersoneel te komen werken (actie in samenwerking met o.a. de VDAB).

Gelijktijdig met Meat Expo vinden in Kortrijk Xpo nog 2 andere vakbeurzen plaats: Broodway (de vakbeurs voor de ambachtelijke bakkerijsector) en Taste of Tavola (de najaarseditie voor Belgische aankopers van de internationale delicatessenbeurs Tavola). Zij zijn vrij toegankelijk voor elke Meat Expo bezoeker, waardoor een beursbezoek een boeiende ontdekkingstocht wordt vol nieuwigheden voor uw winkel én atelier bij nu al – op meer dan 6 maanden voor opening van de beurs – 275 exposanten. De unieke ambiance en beleving zorgen bovendien voor fijne ontmoetingen en interessante gesprekken met leveranciers en met collega’s. Zo gaat de bezoeker van Meat Expo na een aangenaam bezoek met heel wat inspiratie en informatie naar huis.

Vragen, opmerkingen of suggesties voor Meat Expo?

Wenst u meer informatie over Meat Expo of over de verschillende deelnameformules voor exposanten? Dan kunt u terecht bij Cindy, Tine & Leon op het nummer 056 24 11 16 of via meatexpo@kortrijkxpo.com

 Meat Expo: zondag 24 tot en met woensdag 27 september 2023 in Kortrijk Xpo

Alle info via www.meatexpo.be  of volg de laatste nieuwtjes op social media: www.facebook.com/MeatExpo

 & www.instagram.com/meat.expo