Landsbond

De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België

Belgische Beenhouwerij  Houba de Strooperlaan, 735 b 6 - 1020 Brussel
  
Uit  onderzoek is gebleken dat naambekendheid een grote rol speelt bij de aankoop van producten.  Voor onze sector en voor uw klanten is dat zeker niet anders!  De ambachtelijke slager, spekslagers, traiteur,… kiest immers, net zoals de consument, gemakkelijker voor merknamen die hem bekend in de oren klinken. 
 
Misschien is dat wel een reden om uw  publiciteitscontract voor het jaar 2023 af te sluiten! Indien uw advertenties  regelmatig in onze vakbladen verschijnen zullen onze slagers-spekslagers-traiteurs  immers automatisch de link leggen met uw bedrijf als zij binnen uw sector aankopen moeten doen.
 
Onze tarieven 2023 blijven behouden en uiteraard staan we nog enkele kortingen toe aan trouwe adverteerders zoals
• 10%  korting  op het basistarief bij aanlevering van kant – en klaar materiaal
• 3 gratis inlassing aan het einde van het contract van minstens 5 betalende inlassingen op jaarbasis; zo verschijnt uw pub in elke  uitgave.

Regelmatige adverteerders  in DE BELGISCHE BEENHOUWERIJ en LA BOUCHERIE BELGE genieten uiteraard nog van extra voordelen zoals een voorkeursplaatsing en, indien gewenst,  een GRATIS bedrijfsreportage .

Indien u, nadat u deze informatieve boterham gelezen hebt, nog vragen heeft, onze tarieven wenst te ontvangen of wenst dat ik eens langskom voor een persoonlijk gesprek, aarzel dan niet om mij te contacteren op het nr. 02/735 24 70 of per mail carine.vos@landsbond-beenhouwers.be
 
Ik sta u zeer graag te woord.

Carine Vos.