Landsbond

De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België

‘HOE BEREID IK VLEES’ 2de druk (NL – Fr) … is er


Uitgeverij mjPublishing in samenwerking met ‘De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België’, ‘VLAM’ en ‘Lekker van bij ons’starten met een exclusieve verkoopactie via de beenhouwer-traiteur!


Vanaf nu tot einde voorraad kan u de toonbankdisplay bestellen waarin 10 exemplaren zitten van 
deze vernieuwde, trendy uitgaveHoe bereid ik vlees 2de druk.

Deze leesbare bijbel over vers vlees en fijne vleeswaren, vleesbereidingstechnieken en recepturen is een gewijzigde heruitgave van de eerste druk in 2009, een bewijs datHoe bereid ik vleesnog steeds gesmaakt wordt en dat jong en oud wil weten welke basisbereidingstechniek toegepast kan worden op elke soort vers vlees.

In deze 2de druk worden ook thema’s als voedingswaarde en gezondheid, duurzaamheid in de vleessector, foodpairing® en kwaliteit en voedselveiligheid in de sector toegelicht.

Praktisch:

Hoe bereid ik vlees 2de drukwordt exclusief verdeeld via de beenhouwer-traiteur en dit zolang de voorraad strekt.

Als beenhouwer-traiteur kan u dit handige vleesboek bestellen om te verkopen aan de klanten voor € 9,95 per exemplaar. U bestelt steeds per 10 exemplaren die mooi verpakt zitten in een toonbankdisplay. 

In elke display zal tevens een nieuwe bestelbon toegevoegd worden zodat u tijdig kan bijbestellen en dit zolang de voorraad strekt. U betaalt per display van 10 exemplaren (verzendkosten en btw inbegrepen) € 88,50 op het rekeningnummer van mjPublishing (verdeler van de boeken). Vooraf betalen is verplicht!

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verzonden.

Al deze info staat ook op de bestelbon die tevens in het magazine ‘De Belgische Beenhouwerij” afgedrukt of digitaal (klik hier)

Aarzel niet en bestel vandaag nog uw toonbankdisplay bij carine.vos@landsbond-beenhouwers.be.  Vul bestelbon volledig in zodat mjPublishing zowel uw leveringsadres als facturatieadres meteen ontvangt.

U kan de bestelbon ook faxen naar 02/736.64.93 t.a.v. Carine Vos.s.