Landsbond

De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België

Double Click here to edit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit
LEDENVOORDEEL
Onze voorzitters willen alle leden de kans bieden om de trouwe partners van de Landsbond en van de Belgische Beenhouwerij te leren kennen en om te kunnen genieten van een ledenvoordeel bij deze partners om op die manier het lidgeld terug te verdienen. De lidkaart is dus niet alleen voordelig voor u, maar biedt ook voordelen aan onze partners. Het is de bedoeling dat we komen tot een win-winsituatie waarbij onze leden slagers, spekslagers en traiteurs weten dat als ze voor een bedrijf kiezen, ze met een betrouwbare partner in zee gaan terwijl het bedrijf een ledenvoordeel kan aanbieden aan onze leden. Viermaal per jaar zullen in het magazine DE BELGISCHE BEENHOUWERIJ alle partners met wie wij samenwerken met betrekking tot de lidkaart vermeld worden. Vanaf het moment dat u uw lidgeld betaald heeft, ontvangt u de lidkaart die u tal van voordelen biedt. Vandaag vind je hier al de logo’s van de bedrijven die tot nu toe een partnership met de Landsbond ondertekend hebben.

LID WORDEN ? Contacteer één van de plaatselijke syndicaten en schrijf u in als lid van de Landsbond zodat u meteen van de voordelen van de lidkaart kunt genieten. Meer info hierover kan u tevens bekomen bij de Landsbond op het nr 02/735 24 70.
LEDENVOORDEEL IS NIET CUMULEERBAAR MET ANDERE ACTIES UITGAANDE VAN DE LEVERANCIERS

Plusdeals


Van Engelandt


Bleijenberg NV


Randstad


Sodibe


Deweco


Fimatech


Dupont


Fooddesk


Essent


Lixero


Realco


Total


Securex


Bossuyt


Sodexo


Navimeat en Partner


Premed


Verstegen


Plastics Wauters


Worldline


Mediwet


Konvert Interim


Securex


SD Worx


My TV


Lunchbreak


SBM ( Syntra opleidingen)


Summit


Walibi


Quality Guard


Imperial Meat Products


Valentyn


Edenred


Meattime


Lemmens


Meattime


Easy Payments


Summit


My Flexi Job


Dibal


Zenobe


Bäro Retail Lighting


Elugie


Nestor NV


Nestor NV